follow Catalog firme » Auto » Monitorizare flota » Firme monitorizare flota auto » Monitorizare flota auto bucuresti
  home     Firme monitorizare flota auto   Monitorizare flota auto bucuresti

Monitorizare flota auto

sisteme monitorizare flota auto,aparate monitorizare flota auto (BUCURESTI)
Commander systems este o companie infiintata in anul 2005, care a dezvoltat un sistem pentru monitorizarea activitatii vehicolelor, folosind tehnologiile gps/ gsm/ gprs. compania si-a propus si reuseste in mod constant, sa ofere clientilor sai - firme din orice domeniu de activitate si de orice marime - instrumente eficiente cu care sa isi poata administra vehicolele, indiferent de numarul lor. sistemul commander..
0215 *** ***Click aici!
dispozitive monitorizare flota auto,monitorizare flota auto (BUCURESTI)
Infrasoft este prezenta pe piata produselor dezvoltate pe tehnologie oracle incepand cu anul 2004. compania este partener oracle pe zona de tehnologie si partener inthinc tiwipro pe zona de dispozitive de monitorizare a flotelor de vehicule. dintre companiile care utilizeaza produsele software elaborate de infrasoft amintim: petrom, rompetrol, chiorino, elettra selex group, spiroplastic. infrasoft detine solutii la cheie pe zonele: managementul documentelor si..
+4 0 *** ***Click aici!
monitorizare gps profesionala flote,monitorizare flota (BUCURESTI)
Oferta firmei ZECCOM TRANS SRL include tracker gps, monitorizare gps, monitorizare flota si solutii monitorizare gps. Va mai putem oferi si monitorizare gps profesionala flote, servicii monitorizare gps si solutii monitorizare gps. Avem sediul in judetul BUCURESTI si va invitam sa descoperiti preturi atractive...
0213 *** ***Click aici!